Bringer en mistet firkløver like mye lykke?


A Beautiful Mess - Jason Mraz


Greit, hun er kanskje den mest skrullete personen du noen gang har møtt. Hun har kanskje en hel del på hjertet, som til tider er litt overhvelmende. Kanskje har hun litt andre synspunkter enn hva de andre du tidligere har møtt har hatt. Kanskje har hun litt andre verdier, interesser og prioriteringer også. Kanskje er hun ikke som de andre i det hele tatt. Kanskje hun er noe mer, eller noe mindre. Greit, hun forvirrer deg med sine ironiske svar, med sine refleksjoner av seg selv i ordene sine. Hun får deg nok til å riste på hodet i frustrasjon og oppgitthet, men skal jeg fortelle deg en hemmelighet? Du er ikke den eneste. Hun rister også på hodet i frustrasjon og oppgitthet av seg selv noen ganger.
Jeg tror ikke det hjelper å endre henne, det er slik hun er støpt og formet, i en ramme av organisert kaos. Hun trenger noen som takler at hun går fra å være et hysterisk vrak til å være verdensmester, slik som alle andre har behov for å bli taklet. Du kommer ikke til å bli klok på henne med det første, for hun er enda ikke klok på seg selv, hvis det er noen trøst.
Men hvis du gir henne en sjanse, tror jeg ikke du kommer til å angre. Jeg tror dere kan lære litt av hverandre, så lenge dere holder den hårfine balansen. For du fant jo igjen firkløveren du har lett etter i tre år. Du fant en firkløver - mistet den - fant den igjen. Og det må jo bety noe, må det ikke?

1 kommentar:

  1. Noe mistet og funnet igjen bringer mer lykke enn hva som alltid har vært ditt. Du setter mer pris på noe du har savnet=)

    SvarSlett