Hårspray med jordbærlukt.

Første offisielle dag i siste påskeferien på ungdomsskolen. Alle de store prøvene er overstått - det er bare den beryktede eksamenstiden igjen - så er vi ferdige! Jeg trodde de tullet når de sa 10. klasse går fort, men de hadde visst rett, de kloke og gamle.
Jeg gleder meg til sommeren. Gleder meg, gleder meg, gleder meg. Dager på brygga, sommerkvelder med grilling og gitarklimpring. Sommerkjoler, brun hud, bleket hår og høye heler. Lite sminke, store smil, gode klemmer og armer å ha rundt seg i sommernettene.
De beste av de beste vennene, de som neste år kommer til å være spredd for alle vinder. De faste steinene man hopper fra - har bestemt meg for å dra en salto der i løpet av sommeren. Bare fordi ingen andre jenter kommer til å gjøre det. Må få noen til å ta med kamera.
Det blir så bra det. Men for øyeblikket nøyer jeg meg med hun bra over der, hun som har dynket det nylige rettede håret sitt i hårspray med jordbærlukt, som har spredd lukta i hele rommet. Vi skal lage pizza med noen venner etterpå, og vi skal se film, og vi skal ikke tenke på neste år og sommer i det hele tatt.

1 kommentar:

  1. Tiende går fort, og det de sier om at du ikke kommer til å holde kontakten med alle du vil stemmer også desverre.

    //Ja, jeg vil ikke tenke på den dagen det ikke er noen der lenger.

    SvarSlett