Day 2: 10 ting du elsker.

1. Dette:

2. Å gjøre noe. Være i aktivitet. Friidrett og turn, henholdsmessig. 3. Reise. Reise langt og se nye ting, møte nye mennesker, oppleve andre kulturer. 4. Bøker - store, små, tykke, tynne. 5. Sove. Selv om døgnrytmen min og antall timer søvn er litt misvisende. 6. Sitte lenge oppe om sommeren sammen med gode venner. Gitarklimpring eller latter er obligatorisk. 7. Sitte lenge oppe på vinterstid med gode venner. Snø og latter er obligatorisk. 8. Skriverier og skrublerier. 9. Hvordan livet mitt er akkurat nå. 10. Dere. Dere vet hvem dere er selv.

1 kommentar:

  1. Likte nummer åtte, i sammenheng med syv, ehe.

    SV: Du har noe å glede deg til. I starten når man øvelseskjører er det kjempegøy. Så blir det sykt kjipt fordi man ikke skjønner at det er ytterst clutchen er mest følsom og ikke innerst. Så er man sur på bilen i noen uker, før man skjønner det hele og alt blir kjempegøy igjen. Så kjører man på grusveier og sånn i noen uker til, før man får kjøre på ordentlig vei. Det er sinnsykt skummelt i starten, når alle tuter på kvelning og teite stopp, og når du kjører i fjerdegir (=70 km/t) for første gang. Så blir det også bare gøy, og du får etterhvert kjøre overalt hvor dere skal. Du pugger skilt og trafikkregler så du består teorien. Så begynner du med kjøretimer og glattkjøring er fantastisk morsomt. Så har du langkjøring til Mortens kro (eller, det er kanskje litt kort for deg, ehe) og får oppkjøring. På den dagen er du så nervevrak at du nesten ikke klarer å kjøre rett fram uten å skjelve. Så møter du sensor, og han er kjempehyggelig. Du får spørsmål om hvor mye vekt hvert dekk tåler og titter på dekkene. Så kjører du litt rundt i området, og klarer å kvele fire ganger på samme stedet fordi du setter bilen i tredje i stedet for førstegir. Sensor sier det er greit og du kjører videre. Du kjører i boligområder, E6, riksvei og sentrum. Etter femti minutter svinger du inn på trafikkstasjonen og sensor sier du har bestått.
    Story of my life.

    Det er vel egentlig ikke av interesse for deg, men jeg hadde faktisk tenkt meg til Hagan i dag, Men så så jeg ut også bare: no. Jeg har ikke lyst til å dø i en trafikkulykke fordi veien ikke er brøytet.

    SvarSlett