Bortevekk.

// weheartit.com

Weheartit har så mange fine bilder. Overraskende, sjokkerende, gledende, til ettertanke. Som dette. Så mye jeg gjerne vil. Så mye jeg gjerne vil vise. Så mye som sitter fast. Et sted, et eller annet sted. Jeg er ikke helt sikker på hvor enda. Jeg har lyst til å tro at jeg finner det. At det er mer enn bare hva jeg gjør på banen som teller. Mer enn hva jeg gjør på banen jeg er. At jeg kan gjøre andre ting også. På en måte. Sort of.

1 kommentar:

  1. Jeg liker weheartit.

    SV: Jeg vil ikke skremme deg, det er ikke det, men det er sant. Jeg trodde realfag skulle være som naturfag. Jeg elsket naturfag på ungdomsskolen. Jeg gikk ut med 6 i både matte og naturfag, men det ble noe annet på vgs. Egeninnsatsen dalte kanskje litt da jeg begynte med 1T (vasnkelige matten i vg1), men sekseren min holdt i alle fall bare til en treer. I naturfag var det ganske likt som på ungdomsskolen, og jeg var én prøve unna 6'er i standpunkt. Jeg valgte realfag, men fy søren. Kjemi er det kjedeligste jeg har vært borti. Det er værre enn musikk, geografi og krl slått sammen med norsktimer på ungdomsskolen. Det er helt grusomt. Og selv om jeg gjorde det bra før, så var kjemi (og fysikk) noe HELT annet enn naturfag. Naturfagen på ungdsk ligner vel egentlig mer på biologi og geografi.

    Jeg vil ikke skremme deg bort fra å velge realfag, men jeg vil at du skal vite det er vanskelig. Kjempevanskelig. Følger du ikke med i én time så har du falt av. Kanskje to. Da er det vanskelig å henge med. Og du må jobbe masse. Hvis du skal ha noe annet enn 2-3. Så, ja. Tenk deg godt om, for hvis du ikke trenger fagene, så er det bedre å ta et "lett" fag og få sekser i det. Sånn tenker i alle fall jeg nå. Skulle jeg valgt på nytt hadde jeg tatt friluftsliv, matte S1, IT1 og mediefag. Ikke kjemi1, fysikk1, S1 og IT1 som jeg har nå. Hilsen etterpåklok vg2-elev som ikke kom opp i eksamen i dag

    SvarSlett