86 400 seconds in a day.


Kris Allen - Live Like We're Dying.

Junivær i dag. Sånn varm luft som liksom løfter humøret opp, og som du bare er nødt til å bli glad av, selv om dagen ikke har vært toppers hittil. Sånn temperatur som er helt perfekt - varm, men ikke så varm at det er ubehagelig. Sånne varme vinder som blåser sterkt nok til at håret blåser ukontrollert rundt ansiktet ditt så du ikke ser noen ting, men det er liksom ikke så farlig, for det er lav fuktighet i lufta og lav fuktighet betyr at håret ikke krøller seg. Sånt vær som får deg til å mimre om sommerturer til nærmeste badested, late dager i gresset eller enda latere treninger. Sånt vær som gir deg lyst til å ta på deg den pene, babyrosa kjolen som egentlig ser ut som en nattkjole og på mystisk vis få pappa til å hjelpe deg med å ta bilder som faktisk blir ganske OK. Sånt junivær som får deg til å dra på deg treningstøyet og støte kule en time eller mer med mamma som hjelpetrener, og så finne ut at teknikken fremdeles sitter.

Junivær i dag. Sånt vær som gjør at du hører på teit, overkill glad musikk du vanligvis ikke hører på, og som får deg til å smile og le av selv den minste ting som ikke en gang er morsom.



Junivær i dag. Sånt vær som får deg i så godt humør at du kjennes 20 kilo lettere ut, og som gjør at du går med rak rygg og smiler til alle du møter mens du danser i gatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar